Kuka on Mika Pietilä

Kuka on oululainen demareiden kuntavaaliehdokas Mika Pietilä. Lue lisää.

Vielä viime viikonloppuna kävin kovaa pohdintaa siitä lähdenkö kuntavaaliehdokkaaksi. Olin ehtinyt jo kertaalleen kiittää luottamuksesta ja sanoa ei kiitos. Lopulta kuitenkin päädyin vastaamaan kyllä.

Kyllä-vastauksen taustalla on ajatukseni siitä, että itse toimimalla ja osallistumalla voin vaikuttaa oman asuinympäristöni, kotikaupunkini ja yhteiskunnan kehitykseen. Olen kasvanut perheessä, jossa vanhempani olivat aktiivisia vaikuttajia niin politiikassa kuin kansalaisjärjestöissä. Politiikkaan mukaan lähteminen omalla kohdallani on ehkä eräänlaisen lapsena opitun osallistumis- ja vaikuttamismallin toteuttamista.

Olen syntynyt ja kasvanut lapsuuteni sekä nuoruuteni Kokkolassa. Oulussa olen asunut aviopuolisoni kanssa 11 vuotta. Oulu on siis tullut tutuksi vuosien varrella. Työskentelen nuorisotyön asiantuntijatehtävissä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa. Vapaa-aika kuluu muun muassa ranskanbulldoggi Nopan kanssa touhutessa, kulttuuritapahtumissa sekä lukuisissa erilaisissa luottamustehtävissä erilaisissa järjestöissä.

Koulutuspolkuni on ollut hieman erilainen. Lukion jälkeen työskentelin yksityisellä sektorilla muutamia vuosia, kunnes löysin itseni siviilipalvelusta suorittamasta Kokkolan nuorisopalveluissa. Tuo siviilipalvelukseni venyi yli 10 vuotta kestäneeksi työsuhteeksi, jonka aikana kouluttauduin oppisopimuksella nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaksi. Jatkoin opintojani työnohessa valmistuen Humanistisesta ammattikorkeakoulusta 2005 yhteisöpedagogiksi (AMK). Muutettuamme Ouluun olen kehittänyt osaamistani opiskelemalla Johtamisen erikoistutkinnon. Ja näin päivinä päätän kolmen vuoden opintoni Tampereen yliopistossa valmistuen yhteiskuntatieteiden maisteriksi (YTM).

0 comments on “Kuka on Mika Pietilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s