Päätökset luottamustehtävistä tehty

Oulun SDP:n kunnallisjärjestön edustajisto on tehnyt päätökset kunnallisista luottamustehtävistä. Minua esitetään Elinkeino- ja työllisyyspalvelut liikelaitoksen johtokuntaan varajäseneksi.

Paikkojen jakaminen ehdokkaiden kesken ei ole ollut helppo tehtävä. Hyviä ehdokkaita on enemmän kuin jaossa on paikkoja. Paikkajaossa on otettu huomioon kuntalaisten ehdokkaille antama valtakirja, eli äänimäärä on ollut ratkaiseva tekijä. Lisäksi ehdotuksissa on otettu huomioon järjestöaktiivisuus sekä osaaminen ja soveltuvuus tehtävään. Osa paikoista on sidottuja myös sukupuoleen. Virallisesti kunnallisjärjestön edustajiston valinnat siunataan kesäkuun alun valtuustossa.

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Vesa Saarinen kertoo tiedotteessa, että luottamustehtäviin nostettiin tärkeille paikoille uusia aktiiveja. Uusien toimijoiden kautta päätöksentekoon saadaan  tuoreita näkökulmia.

Elinkeino- ja työllisyyspalvelut liikelaitos
Kuntalaiset tuntevat kyseisen liikelaitoksen paremmin nimellä BusinessOulu. BusinessOulun tehtävää kuvataan verkkosivuilla seuraavasti: ”Vastaa Oulun koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta, kasvuyritysten tarvitsemista palveluista, viennin ja myynnin sekä investointien ja työpaikkojen edistämisestä. Kansainvälisesti verkostoitunut BusinessOulu toimii yritysten kumppanina ja kasvun mahdollistajana, erityisesti Pohjoisella ulottuvuudella, jossa se vastaa ja osallistuu Suomi-talojen toimintaan. BusinessOulu kehittää määrätietoisesti matkailua ja auttaa kokouksien, kongressien ja tapahtumien onnistumisessa.” (BusinessOulu verkkosivut)

Suurella mielenkiinnolla lähden tämän liikelaitoksen johtokunnan varajäsenen tehtävään. Sopiva paikka oppia lisää kunnallisesta luottamustehtävästä. Hyvä paikka myös käydä vuoropuhelua puolueemme varsinaisen jäsenen kanssa ja tuoda erilaisia näkökulmia esiin.

Keskiviikkona totesin kuultuani tästä paikasta, että hienoa ja olen tyytyväinen. Uudelle kunnan luottamustehtävässä toimivalle tällainen paikka on mielestäni erinomainen. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia.

Terveisin, Mika

Oulun demareiden tiedote kunnallisista luottamustehtävistä.

Kuva: Minna Lehtinen

0 comments on “Päätökset luottamustehtävistä tehty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: