Tue vaalityötä

Vaaleja ei tehdä ilman tukiryhmää tai rahaa. Voit tukea minua vaalikampajassa monella tapaa. Voit tulla mukaan tukiryhmään, toimia apuna taustalla, ideoida kampanjaa, sparrata vaaliteemoissa, olla mukana kampanjan aikana järjestettävissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Liity mukaan tukiryhmään.

Vaalityö vaatii innostuneen tukiryhmän lisäksi rahoitusta mainoksiin, tilaisuuksiin ja kampanjamateriaaleihin. Pienikin tuki vaalityöhön on tarpeellinen. Voit lahjoittaa vaalityöhöni käyttämällä henkilökohtaista lahjoituslinkkiä.

Lahjoituslinkki on webbipohjainen lahjoituspalvelu varainkeruuta varten. Lahjoituksen suuruus on kymmenestä eurosta ylöspäin. Lahjoittaa voi seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki ja Oma Säästöpankki. Paytrail-verkkomaksupalvelu, jonka kautta lahjoitukset tehdään, perii jokaisesta lahjoituksesta toimituskulun (Nordea 0,5 e/lahjoitus, muut pankit 0,35 e/lahjoitus). Puolue ei peri lahjoituksista mitään käsittelykuluja.

LAHJOITA

Kiitos paljon tuestasi!

Erillistä rahankeräyslupaa ei tarvita 6 kuukautta ennen ja 2 viikkoa vaalien jälkeen tapahtuvaan varainkeräykseen. Vaalitoiminta on ns. yleishyödyllistä toimintaa, jota verotuksessa käsitellään kuten ko. toimintaa muutoinkin eli pääsääntöisesti verottomana.