Blogikirjoitus

Kolme kuukautta kuntavaaleihin

Aika tuntuu valuvan sormien välistä, kun katsoo kalenteria ja listaa kaikkea mitä pitäisi ehtiä vielä ennen kuntavaaleja tehdä ja toteuttaa.

Tämä on varmaan monen muunkin kuntavaaliehdokkaan ja tukiryhmän tunne tällä hetkellä, kun kevään vaaleihin on enää vajaa 100 päivää. 

Kuntavaaliehdokkaiden kampanjat ovat erilaisia. Vallitseva koronatilanne aiheuttaa vielä omat muutoksensa perinteiseen vaalikampanjointiin. Henkilökohtaisesti valmistaudun kampanjoimaan eri tavoin, rajoitusten salliessa myös kohtaamaan äänestäjiä ympäri Oulua. 

Parhaillaan viimeistelen kampani aikataulua sekä sisältöjä. Moni toimenpide ajoittuu lähemmäksi varsinaisia vaaleja. Usein kuulee sanottavan, että varsinainen vaalikampanja käydään kahden viimeisen viikon aikana. Siihenkin on oltava valmiina. 

Minulta on kysytty paljon vaaliteemoja. Moni on antanut hyviä vinkkejä, myös siitä mitä asioita minun ei tulisi edistää tai ajaa. Kaikkia saamiani vinkkejä olen pohtinut ja vaaliteemani alkavatkin olla loppuhiontaa vailla. 

Kuntavaalikampanjaa teen monin tavoin. Jos haluat olla mukana vauhdittamassa kampanjaani niin ole yhteydessä. Pienikin apu on tarpeen ja erittäin tervetullutta.  

Ota yhteyttä mika.pietila@oulundemarit.fi tai p. 050 370 7297.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.