Blogikirjoitus

Kuntavaaleihin 150 päivää

Seuraavat kuntavaalit käydään 18.4.2021. Vaaleihin on siis enää 150 päivää. Valmistautuminen vaaleihin on jo täydessä vauhdissa. Minäkin olen asettunut ehdokkaaksi.

Edellisten kuntavaalien aikaan vuonna 2017 tässä vaiheessa vaalivalmisteluja en ollut vielä tehnyt päätöstä vaaleihin lähtemisestä. Oli minua kysytty ehdokkaaksi useamkin henkilön toimesta, mutta olin vielä kiittänyt luottamuksesta ja kertonut harkitsevani. Lopulta lähdin ehdokkaaksi viimeisenä mahdollisena päivänä. Ja kiirehän siinä tuli.

Edellisistä kuntavaaleista se oikeastaan lähti täydellä vauhdilla liikkeelle – innostukseni politiikkaan. Elämä on opettanut, että jos haluaa vaikuttaa ja muutosta, niin on oltava siinä mukana aktiivisesti. Niin olen ollut aina, eri tavoin. Edellisten kuntavaalien jälkeen hyppäsin mukanaan Oulun Demareiden toimintaan täysillä. Tällä hetkellä vapaa-ajasta iso osa menee SDP:n toiminnassa paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla. Se on hyvin antoisaa. Toki se vaatii aikaa.

Vuoden 2017 kuntavaalien jälkeen olen ollut ehdokkaana myös eduskuntavaaleissa keväällä 2019. Opettavainen projekti, jonka pohjalta on nyt taas helpompi ponnistaa kuntavaaleihin. Monenlaisia valmisteluja on käynnissä oman vaalikampanjan suhteen. Eilen kuvattiin muun muassa ensimmäinen vaalivideo. Toki on vielä monia askeleita edessä ennen kuin kuntavaalit on käyty 18.4.2021.

Jos haluat olla mukanani tekemässä kuntavaalikampanjaa tavalla tai toisella, niin ole yhteydessä. En vaadi sinulta mitään erityistä. Joskus on riittävää, kun saan istahtaa alas jonkun kanssa ja pohtia yhdessä vaikka vaaliteemoja tai miten kuntavaalikampanjaa voisi käydä. Joskus mukana olo voi vaikka tarkoittaa blogitekstin kommentointia tai vaikka lähtemistä mukaan johonkin vaalitilaisuuteen. Osallistumisesi voi olla myös vaikka hyvä vinkki kuntavaaleissa esille nostettavasti asiasta tai teemasta. Voit laittaa minulle viestiä täällä verkkosivulla tai vaikka somekanavieni kautta. Somekanavani löytyvät myös tämän verkkosivun kautta jos ne eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.