Mika Pietilä

Tässä lyhyesti itsestäni, lisää voitte lukea kaikista blogi ja vlogi postauksista.

Olen 44 vuotias ja asunut Oulussa nyt reilut 11v. Asun aviopuolisoni ja ranskanbulldoggi Nopan kanssa Alppilassa.

Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi (AMK) ja yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM). Lisäksi olen opiskellut työn ohessa johtamisen erikoistutkinnon (JET). Taustalla minulla on myös nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajan tutkinto. Työskentelen Oulun kaupungilla nuorten tieto- ja neuvontatyön sekä nuorisotyön asiantuntijatehtävissä Koordinaatissa, joka on nuorten tieto- ja neuvontatyön valtakunnallinen nuorisotyön osaamiskeskus .

Vapaa-aikani kuluu luottamustehtävissä erilaisissa järjestöissä sekä kulttuurin ja ystävien parissa sekä kesäisin erityisesti kesämökillämme Iin Oijärvellä. Vauhdikkaan ja vaativan työn vastapainona kulttuuri ja mökkeily tarjoavat hyvän mahdollisuuden rentoutua ja ladata akkuja. Luottamustehtävät järjestöissä ovat mielenkiintoinen ja haastava mahdollisuus hyödyntää ja kehittää omaa osaamista.

Olin 2017 ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa. Vaalien jälkeen olen sukeltanut paikallispolitiikkaan syvemmin ja koen sen mielenkiintoiseksi. Sosialidemokratinen liike tarjoaa politiikan tekemiselle arvoihini sopivan alustan toimia yhteiskunnan ja kuntalaisten paremman elämän puolesta. Arvostan sosialidemokratian perusarvoja, vapautta, tasa-arvoa ja solidaarisuutta.

Linkki blogikirjoitukseen Kuka on Mika Pietilä.
Linkki lyhyeen ansioluettelooni.