Blogikirjoitus

Tule mukaan

Otsikosta voi ajatella monella tapaa. Tule mukaan vaalityöhön! Tule mukaan ehdokkaaksi! Tule mukaan jäseneksi! Kirjoitankin noista kaikista muutaman ajatuksen.

Kuntavaalit lähenevät. Puolueet julkaisevat viikoittain ehdokaslistoja. Hienoa nähdä, että monella puolueella listat täyttyvät hyvää vauhtia. Täysi lista kuntavaaleissa isossa kaupungissa, kuten Oulussa, vaatii työtä. Henkilökohtaisesti tein päätöksen lähteä mukaan kuntavaaleihin jo aikaisessa vaiheessa ja olinkin mukana jo ensimmäisellä Oulun demareiden julkaisemalla ehdokaslistalla. Sen jälkeen on julkaistu kaksi seuraavaakin ehdokaslistaa ja lähestymmekin hyvää vauhtia täyttä listaa.

Tule mukaan vaalikampanjaani

Oma vaalityöni etenee suunnitelmien mukaan. Olen jo aloittanut joitakin vaaleihin liittyviä toimia. Lisää on luvassa lähipäivinä, kun saan henkilökohtaiset vaaliteemat valmiiksi. Ne liittyvät mm. reiluun työelämään, mahdollisuuksiin harrastaa ja palveluihin. Kaikessa taustalla tietysti sosialidemokraattiset arvot: vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus. Oulussa on tehtävä vahvemmin oikeudenmukaista ja yhdenvertaista kuntapolitiikkaa tulevaisuudessa. Jos haluat olla mukana tekemässä vaalityötä kanssani niin ota yhteyttä. Täältä näet millä tavoilla voit olla mukana tukemassa.

Tule mukaan ehdokkaaksi

Oulun Demareiden tavoite on saada 100 ehdokasta kuntavaaleihin. Meillä on koossa jo hieno joukko ehdokkaita. Moni on ensimmäistä kertaa ehdokkaana, monelle nämä ovat jo ties kuinka monennet kuntavaalit. Kaikkia yhdistää halu olla tekemässä oikeudenmukaista ja inhimillistä kuntapolitiikkaa ja rakentaa Oulusta yhä parempi kaupunki asua ja elää. Jos kiinnostut ehdokkuudesta niin ole rohkeasti yhteydessä. Voit ilmaista kiinnostuksesi ehdokkuudesta esimerkiksi tämän linkin kautta tai ottaa suoraan yhteyttä Oulun Demareiden toimistoon. Yhteystiedot löytyvät tämän linkin kautta.

Tule mukaan jäseneksi

Moni ilmaisee tukensa sosialidemokraattiselle liikkeelle olemalla jäsen. Oulun Sosialidemokraattisen Työväenyhdistyksen puheenjohtajana olen iloinen, että saamme jatkuvasti uusia jäseniä. Oulun työväenyhdistys on muuten Suomen toiseksi suurin SDP:n puolueosasto Suomessa. Jäsenyys on kannanotto oikeudenmukaisuuden puolesta. Se on tärkeä tuki kaikelle työlle, jota SDP:ssä teemme.

Ollaan yhteydessä, Mika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.