Kampanjaviestit

Tule mukaan

Eduskuntavaalikampanjassani laitetaan nyt uusi vaihde silmään. Vauhti siis kiihtyy! Tule sinäkin mukaan eduskuntavaalikampanjaani! Voit osallistua ja tukea minua monella eri tavalla. Tässä esimerkkejä siitä kuinka voit osallistua ja tukea!

Eduskuntavaalikampanjassani laitetaan nyt uusi vaihde silmään. Vauhti siis kiihtyy!

Tule sinäkin mukaan eduskuntavaalikampanjaani! Voit osallistua ja tukea minua monella eri tavalla. Tässä esimerkkejä siitä kuinka voit osallistua ja tukea!

1. Seuraa Facebook– ja Instagram-sivujani sekä Twitter– ja YouTube-tilejäni. Tykkää, kommentoi ja jaa, viritä keskustelua ajankohtaisista asioista. Voit myös vinkata ja tägätä minut mielenkiintoisiin keskusteluihin.

2. Seuraa verkkosivuani, www.mikapietila.info. Täällä julkaisen säännöllisesti blogikirjoituksia sekä kampanjaani liittyviä viestejä. Verkkosivullani voi myös kommentoida ja keskustella.

3. Kerro tuttavillesi minusta ja kehota heitä äänestämään.

4. Liity mukaan tukiryhmääni. Tukiryhmässäni voit osallistua kampanjaani juuri sillä tavalla kuin sinä itse haluat. Pienikin apu on tarpeen ja auttaa eteenpäin. Käyn mielelläni keskusteluja teemoista, kuulen ideoita tai järjestän juuri sellaisia tapahtumia kuin sinä haluat. Tarvitsen myös apua esitteiden jaossa ja kampanjoinnissa eri tilaisuuksissa sekä tapahtumissa. Lähetä viesti sähköpostissa, tekstarilla tai somekanavallani, jos tukiryhmääni liittyminen kiinnostaa.

5. Kampanjointi vaatii rahaa. Sijoitan itse kampanjaan, mutta kaikki pienetkin lahjoitukset auttavat. Rahaa menee kampanjassa tilaisuuksien järjestämiseen, esitteiden painattamiseen ja suunnitteluun sekä mainontaan. Lahjoitus onnistuu helposti tämän lahjoituslinkin kautta.

6. Ja ennen kaikkea – äänestä minua eduskuntavaaleissa. Ennakkoäänestys järjestetään 3.-9.4.2019 ja varsinainen vaalipäivä on 14.4.2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.